• Ця страва – шедевр, що затьмарuть найсмачніші бабусuні котлетки. А готується вона в духовочці всього за 25 хвилин!


    Котлети, тефтелі, м’ясні рулетики – все це вже трохи набридло. Душа прагне чогось новенького, смачного й оригінального. І цією новою смачною стравою цілком можуть стати м’ясні гнізда з вершковою серединкою, рецепт яких наводиться нижче.

    До переваг цього рецепта відноситься не тільки чудовий смак страви, але і швидкість, а головне простота приготування м’ясних гнізд – ніяких багатогодинних кружлянь біля плити біля сковорідки, як це буває з котлетами.Просто помістити в духовку і 25 хвилин почекати – мрія будь-якої домохозяюшки!



    Інгредієнти
    курячий фарш – 300 грам
    свинячий фарш – 800 грам
    хліб – 70 грам
    твердий сир – 150 грам
    молоко – 200 мл
    сметана – 200 мл
    цибуля – 1 штучка
    яйце – 2 штуки
    сіль, мелений чорний перець, кріп – за смаком

    Приготування
    Цибулю подрібнити і перемішати її зі свинячим і курячим фаршем в одну цільну масу.
    У 100 мл молока замочити хліб, потім віджати його і додати в фарш, перемішати.
    Решту молока вилити в фарш, посолити і поперчити, знову вимішати.
    З отриманої маси зробити гнізда (це легко робиться, якщо спочатку зліпити з фаршу кульку, на зразок яблучка, а потім розкачати її і сформувати «бортики»).
    Готуємо начинку для гнізд: сир натирається на тертці і ретельно вимішується з яйцями, сметаною і подрібненим кропом.
    Зліплені гнізда викладаються на деко, в гнізда закладається начинка, після чого лист відправляється в духовку, розігріту до 200 ° C на 25-30 хвилин.
    Ось, власне, і все. Залишилося тільки дістати і зануритися в блаженство нереально фантастичної смакоти!