Ця страва – шедевр, що затьмарuть найсмачніші бабусuні котлетки. А готується вона в духовочці всього за 25 хвилин!


Котлети, тефтелі, м’ясні рулетики – все це вже трохи набридло. Душа прагне чогось новенького, смачного й оригінального. І цією новою смачною стравою цілком можуть стати м’ясні гнізда з вершковою серединкою, рецепт яких наводиться нижче.

До переваг цього рецепта відноситься не тільки чудовий смак страви, але і швидкість, а головне простота приготування м’ясних гнізд – ніяких багатогодинних кружлянь біля плити біля сковорідки, як це буває з котлетами.Просто помістити в духовку і 25 хвилин почекати – мрія будь-якої домохозяюшки!



Інгредієнти
курячий фарш – 300 грам
свинячий фарш – 800 грам
хліб – 70 грам
твердий сир – 150 грам
молоко – 200 мл
сметана – 200 мл
цибуля – 1 штучка
яйце – 2 штуки
сіль, мелений чорний перець, кріп – за смаком

Приготування
Цибулю подрібнити і перемішати її зі свинячим і курячим фаршем в одну цільну масу.
У 100 мл молока замочити хліб, потім віджати його і додати в фарш, перемішати.
Решту молока вилити в фарш, посолити і поперчити, знову вимішати.
З отриманої маси зробити гнізда (це легко робиться, якщо спочатку зліпити з фаршу кульку, на зразок яблучка, а потім розкачати її і сформувати «бортики»).
Готуємо начинку для гнізд: сир натирається на тертці і ретельно вимішується з яйцями, сметаною і подрібненим кропом.
Зліплені гнізда викладаються на деко, в гнізда закладається начинка, після чого лист відправляється в духовку, розігріту до 200 ° C на 25-30 хвилин.
Ось, власне, і все. Залишилося тільки дістати і зануритися в блаженство нереально фантастичної смакоти!